1st 3D animation film by Malaysian

Category: Ramblings

If you would like the mini 3D movies of UPIN and IPIN, you surely wont miss this 3D film that will be showing this year 2008 but still not sure on which month. I hope I could see it with him. ahakz… well anyone want to catch more on the trailer and even their wallpaper and icons? Just catch at this website.

Incoming search terms:

  • 3d animation movies
  • 3d animation movie
  • 3d anımasyon fılmler
28 Sep

My Joyous Day…

Category: Family

Today is my birthday on the 27th September 2008, I’ve got a special gift from my darling. I’ll upload the pictures of the present later in this page.

27 Sep

PUBLIC RELATION (PR) NOTES

Category: For Students

I only upload 3 chapters of PR notes for your reference and guidance throughout this raya holiday… it is recommend that you could print chapter 2. Later, I will upload the complete chapters.

regards,

Ms. Mazuin Osman

CHAPTER 1
02_des612_chapter1_v01

CHAPTER 2
03_des612_chapter2_v01

CHAPTER 3
04_des612_chapter3_v01

CHAPTER 4
03_des612_chapter4_v01

CHAPTER 5
06_des612_chapter5_v01

CHAPTER 6
07_des612_chapter6_v01

CHAPTER 7
08_des612_chapter7_v01

CHAPTER 8
09_des612_chapter8_v01

CHAPTER 9
10_des612_chapter9_v011

CHAPTER 10
11_des612_chapter10_v01

CHAPTER 11
12_des612_chapter11_v01

CHAPTER 12
13_des612_chapter12_v01

CHAPTER 13
14_des612_chapter13_v01

CHAPTER 14
15_des612_chapter14_v01


p.s : All the chapters have been uploaded to this site, so any difficulties regarding the notes can directly see me or just write down any comments at the related field. TQ

Incoming search terms:

  • public relations notes
  • public relations notes students
  • public relation notes
  • Pr notes
  • public relations notes pdf
  • what is public relations notes
  • public relations
  • notes for public relations
  • Notes on Public Relations tools
  • public relations pdf notes
25 Sep

3 days to go…

Category: Ramblings

GUESS MY AGE?

ANSWER AT THE COMMENT…

24 Sep

27 September 19**…. My birthday is coming soon!

Category: Ramblings

Wish me all the best in career and life!..

2008 had given the experience and challenges in relationship, career, time and other matters that related in achieving my goal…

HAPPY BIRTHDAY TO ME AND SALAM AIDILFITRI TO ALL OF THE MUSLIMS ALL OVER THE WORLD ESPECIALLY IN MALAYSIA!

p.s : erm.. what im gonna get as for my birthday present? Just wait and see until I post the pictures of my birthday presents, chewah.. kalau ada… hoping for 1 pun cukup laa from my lovely darling!

22 Sep

Kiamat sudah dekat….

Category: Religion

FYI.

Renung2 kan….
Fikir2 kan…
Khabar2 kan…..

Usia bumi

Assalamualaikum. ..
Mesti korang tkejut kan..neway, just bace dulu n evaluate it later…Allah sahaja yang tahu kebenarannya. Bukti kebenaran Al Quran. Fenomena ini telah disebut dalam Quran 1400 tahun dahulu
dan 1999/2000 tahun gambar itu diambil oleh NASA.]

a) Mengikut hadith umat Rasulullah akan hidup selama 1500 tahun… sekarang sudah 1439 =426 + 13 tahun hijrah… daripada ini kita ketahui kita akan bertahan dalam masa 61 tahun lagi..
Jikalau ini benar, bumi akan kiamat pada tahun 2066

b) Saintis telah menjumpai sebuah planet yang lebih kecil daripada bumi yang menghala ke bumi.. Ia telah dianggarkan bahawa planet itu akan melanggar bumi pada tahun 2014. Amerika akan cuba untuk menukarkan orbitnya dengan menembaknya dengan sebuah roket… Dan saintis juga telah menjumpai sebuah planet yang juga akan menghentam bumi… Ia dianggarkan akan melanggar bumi dalam masa 60 tahun lagi.. Dan planet ini lebih besar daripada bumi… Jikalau ini benar, dunia akan musnah pada tahun 2065….

c) Dan dikatakan kuasa Israel akan mencapai puncaknya pada tahun 2007… Dan kuasanya akan jatuh semula dalam 14 tahun, iaitu tahun 2022, disebabkan oleh penurunan semula Nabi Isa… . Dan hadith mengatakan bahawa Nabi Isa hanya akan hidup selama 40 tahun dan dunia akan kiamat pada hari Nabi Isa wafat.. Jikalau ini benar dunia akan kiamat pada tahun 2062… Dianggarkan Bumi Akan Kiamat Antara Tahun 2062-2066 Wallahu’alam. ..

Semua ini telah dikaji… Dan yang dipercayai paling tepat ialah hadith yang mengatakan bahawa umat Rasulullah akan bertahan selama 1500 tahun… Kita telah berada di bumi ini selama 1439 tahun… Cubalah anda kirakan sendiri…

Beribadatlah wahai umat Islam sekalian… Ini adalah antara berpuluh-puluh artikel di internet yg
seperti ini. Dan jangan tunggu artikel seperti ini dikeluarkan baru kita nak buat amal. Benda ni dah diajar sejak kita kecil lagi. Kiamat pasti tiba. hanya orang yang leka dengan dunia shj yang akan rugi. berhibur tidak salah tapi jangan lupa apa yang disuruh oleh Allah. Patuhi suruhan Allah dan
tinggalkan yang mungkar. dan korang jangan risaula..aman dunia akhirat..sama- sama kita doakan
kesejahteraan untuk semua umat Islam.

P/s : mmmm kalu rajin pass la kat kawan2 korang erk.. sian kawan2 korang kalu tak tau ni…
Wallahua’lam. .

Incoming search terms:

  • video kiamat
  • kiamat 2012 menurut al quran
  • dunia kiamat
  • gambar kiamat
  • gambaran kiamat
  • kiamat 2013
  • kiamat
  • kiamat sudah dekat
  • gambaran hari kiamat
  • gambar kiamat dunia
18 Sep